Konkurss aitab koolilapsed õue viia

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Põhikool Reipalt  kooli
Türi Põhikool Reipalt kooli Foto: Silvi Lukjanov

Järva  Maavalitsus ja Järvamaa tervisenõukogu kuulutavad välja projektikonkursi „Reipalt koolipinki".

Konkursil saavad osaleda maakonna üldhariduskoolid, et taotleda toetust tervistavate ürituste korraldamiseks septembrikuu jooksul. Taotlusi saab esitada kuni 5. septembrini e-posti aadressil anu.puusepp@jarva.maavalitsus.ee .

Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Anu Puusepp ütles, et tervise arengu insituudi toetataval projektikonkursil saavad osaleda Järvamaal tegutsevad üldhariduskoolid. Üritusi võib läbi viia septembrikuu jooksul. Taotlus peab olema esitatud enne ürituse algust ning saama positiivse vastuse taotleja meilile. "Toetust ei või kasutada kooli sügisese spordipäeva korraldamiseks. Eeldame, et tegevused toimuvad vabas looduses Järvamaal," märkis Puusepp.  Ta täpsustas, et toetuse suurus sõltub kooli õpilaste arvust ja jääb vahemikku 40-260 eurot. Toetus makstakse välja kohaliku omavalitsuse arve alusel peale aruandluse esitamist. Aruandluseks esitavad koolid üritusel osalenud õpilaste ja täiskasvanute arvud e-posti aadressile anu.puusepp@jarva.maavalitsus.ee järgmisel päeval peale ürituse läbiviimist. Toetuse saajad avaldatakse Järva maavalitsuse kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles