Järvamaa sai uue maasekretäri

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide kogukonnakeskuse juht Rainer Eidemiller Pärnu kontserdimajas president Toomas Hendrik Ilveselt vabatahtlike tegevusse kaasamise ja juhendamise eest tunnustust vastu võtmas.
Paide kogukonnakeskuse juht Rainer Eidemiller Pärnu kontserdimajas president Toomas Hendrik Ilveselt vabatahtlike tegevusse kaasamise ja juhendamise eest tunnustust vastu võtmas. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees

Tänasest töötab Järva maasekretärina Rainer Eidemiller.

Rainer Eidemiller on sündinud 1970. aastal. 1989. aastal lõpetas ta Paide I Keskkooli ja 1994. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Aastatel 1994-2004 töötas ta juristina Järva Maksuametis, 2004-2006 oli Maksu-ja Tolliameti Lääne maksu- ja tollikeskuse juriidilise osakonna juhataja ning aastatel 2006-2013 töötas juristina advokaadibüroos Glimstedt. Enne tööleasumist maasekretärina oli Eidemiller maavalitsuse kantselei peaspetsialist. Füüsilisest isikust ettevõtjana on Rainer Eidemiller aastaid tegelenud nõustamisega kinnisvara, säästva renoveerimise ja arhitektuuriajaloo teemadel. 
Eidemiller on aktiivselt kaasa ka löönud ühiskondlikus tegevuses. Ta on Ühenduse Weissenstein ning Säästva Renoveerimise Infokeskuse Paide ühenduse juhatuse  esimees ning Türi Vana Maja Sõprade Klubi asutaja. 2006. ja 2013. aastal valiti ta aasta vabatahtlikuks. 2011. aastal autasustas maavanem Rainer Eidemillerit Järvamaa teenetemärgiga. 2012 aastal pälvis ta Järvamaa kultuurihoidja preemia. 
Rainer Eidemiller on abielus peres kasvab kaks last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles