Algab Järva Teataja suur joonistusvõistlus «Mina märkan!»

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Järva Teataja kuulutab välja  suure maakondliku eelkooliealiste laste joonistusvõistluse «Mina märkan».

Selle eesmärk on arendada lastes loovust, tunnustada parimaid ideid ja õpetada märkama meid ümbritsevat igapäevaelu ehk ka sellise nurga alt, mille peale täiskasvanu ei pruugi tulla. 
Et meid ümbritsev maailm on mitmetahuline ja rikas, on võistlusel  suisa 14 teemat erinevatest eluvaldkondadest. Üks teema on tänavu eriline: palume joonistada  maakonnalehele jõulukaardi! Kõik tööd jõuavad Järva Teataja digilehte ja iga teema parimad maakonnalehe aasta lõpul ilmuvasse  kalendrisse. Kalendri saavad Järva Teataja tellijad, kellel on tellimus vormistatud 5. detsembri seisuga, kalendrit vabamüügist osta ei saa.
Kes saavad joonistusvõistluses osaleda?
Osalema on oodatud Järvamaa eelkooliealised lapsed, nii kodused kui ka lasteaialapsed. Iga laps võib saata ühe joonistuse ühel teemal, kokku siis kõige rohkem 14 joonistust. Täpsemad tingimused leiate veebiküljelt http://www2.ajaleht.ee/kalender_jt/
Lapse osalemiseks peab vanem olema tutvunud konkursi tingimustega, mis samuti asuvad viidatud veebiküljel.
Millal joonistada?
Joonistusi võib ajalehele hakata saatma juba kohe, kuid võistlus kestab kuni 4. novembrini, mil võtame vastu viimased joonistused. Joonistused palume lastevanematel ja lasteaedade esindajatel tuua Järva Teataja toimetusse aadressil Paide, Väike-Aia 5 märgusõnaga «Mina märkan».
Joonistusele peab olema lisatud (kas eraldi lehel või töö tagaküljel) töö nimetus, joonistaja nimi, vanus, lapsevanema nimi ja kontaktandmed ning vanema või esindaja allkiri. Vajadusel võib lisada lühikese selgitava teksti.
Joonistamiseks võib kasutada vildikaid, pliiatseid, guašše, akvarelle, rasvakriite, tavalisi kriite.  Töö peab olema horisontaalis ehk laiupidi formaadis A4.
Kalendri valmimisse annavad oma panuse paljud ettevõtted, kes aitasid ka teemad välja mõelda. Teemadega saab tutvuda juba viidatud veebiküljel.
Kõik tööd leiavad kajastamist galeriina meie veebiküljel. Võidutööd ilmuvad aasta lõpul kalendris ja neist korraldatakse ka näitus. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles