Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* 2016. aasta parimaks maaraamatukoguhoidjaks valiti Viisu raamatukogu juhataja Malle Maimann.
Maimann, kes töötab sellel ametikohal alates 2010. aastast, kummutab arvamuse, et raamatukoguhoidjal pole teha muud, kui iga päev raamatuid lugeda ja neid soovijatele laenutada. «Oh, sugugi mitte, siin majas tuleb ikka kõike teha!» ütleb ta naerdes.
 
* Laste kilked, naer ja rõõmuhõisked kinnitasid pühapäeval, et Paidesse on kindlasti veel üht toredat mängutuba vaja. Eriti sellist, kus on suur ronila. Kratilasse unustasid mudilased end avamispäeval mitmeks tunniks ja lubasid mõni teine päev kindlasti tagasi tulla.
 
* Aastas luuakse Järva maakonda keskmiselt paarsada ettevõtet, sest mida teadlikumaks saab inimene ettevõtlusest, seda rohkem keeldub ta oma oskustega teenitavat tulu tööandjaga jagamast.
 
* Eile said Türi päästjad väljakutse Põikva külla, kus üks mees oli kuulnud koera kiunumist ja avastanud, et loom on lägaauku uppumas. Päästja Arvi Pitelkov ütles, et koer oli kinni jäänud kunagisse siloauku, kuhu oli veetud sõnnikut ja sinna voolanud vesi oli muutnud selle soosarnaseks, mis  ei kandnud isegi koera.
 
* Nii Paide Viking Window kui ka Ambla SK korvpallimeeskond alustasid esiliiga uut hooaega rabedalt, aga siiski võidukalt. Vastupidi Eesti jalgpallimeeskonnale, kes teeb ilusaid mänge, kuid kaotab, oli Paide Viking Wondow peatreener Janno Viilupi meelest nende eelmise reede mäng EMÜ SKga kole, kuid andis siiski võidupunktid tulemusega 92 : 86.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles