Maavanem tunnustas mundrikandjaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil: maavanema tänukirja võtab vastu politseiametnik Kalev Orgvee
Pildil: maavanema tänukirja võtab vastu politseiametnik Kalev Orgvee Foto: Ants Leppoja /Järva maavalitsus

Eile tunnustas maavanem Alo Aasma Põhjaka mõisas olnud pidulikul lõunasöögil maakonna jõustruktuuride esindajaid, kes on kas viimased 25 aastat või siis veidi lühemat aega seisnud Järvamaa turvalisuse eest. Maavanem andis seitsmele inimesele tänukirja ja tänumedali.

Oma sõnavõtus meenutas maavanem Alo Aasma  taasiseseisvumise järgset aega Järvamaal. „25 aastaga on maailm ja Järvamaa meie ümber kohati päris palju muutunud, kuid ühes asjad oleme just tänu teile esirinnas – nii nagu 25 aastat tagasi, on ka täna Järvamaa jätkuvalt hea ning kõige turvalisema elukeskkonnaga maakond," ütles maavanem.

Tänukirja ja tänumedali Järvamaa hoidmise eest võtsid maavanemalt vastu politseiametnikud Kalev Orgvee ja Heiki Reest, Türi päästekomando pealik Eilo Eesmäe, Türi päästekomando meeskonnavanem Ivo Mölder, Järvamaa operatiivkorrapidaja Anatoli Ivanov, Aravete päästekomando meeskonnavanem Meelis Tamlak ja Koeru päästekomando meeskonnavanem Ain Kanne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles