Noored pillimängijad olid konkursil edukad

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksofon.
Saksofon. Foto: Anniki Leppik

Türi muusikakooli õpilased olid edukad „Parim noor instrumentalist 2017“ regionaalses eelvoorus.

Türi muusikakooli õpilased osalesid edukalt Eesti muusikakoolide liidu poolt korraldatava üleriigilise konkursi „Parim noor instrumentalist 2017" saksofoni ja flöödi eriala regionaalses eelvoorus.

11. veebruaril võistlesid Pärnu kunstide majas Lääne-Pärnu regiooni saksofonimängijad. Järvamaad esindasid õp Ants Oidekivi õpilased Keit Katre Välimäe (I vanuserühm) ja Annika Pent (II vanuserühm). Annika sai diplomi M. Petrenko „Valsi" hea esituse eest, kontsertmeister oli Miina Jõgisalu.

18. veebruaril toimus H. Elleri nim. Tartu muusikakoolis Tartu regiooni eelvoor flöödimängijatele.

Järvamaad esindasid Türi muusikakooli õp Viia Ivaski õpilased Karen Zinovjev, Heidy Jallai, Kryslin Rass ja Helina Viigand. Kontsertmeister oli Siret Heinaste.

I vanuserühmas sai diplomi hea esituse eest Karen Zinovjev ja II vanuserühmas Kryslin Rass. III vanuserühmas saavutas I koha Helina Viigand. Karen, Kryslin ja Helina võistlevad edasi lõppvoorus, mis toimub Keila muusikakoolis 4. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles