Järva-Jaani laat ja tänavafestival tulevad taas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kerli Talkis

Neljandat korda toimub sel laupäeval Järva-Jaani Laat ja Tänavafestival. Ettevõtmised on muutunud iga aastaga järjest populaarsemaks. Inimesed tulevad festivalile kohtuma tuttavatega, äraolijad tulevad kodukanti käima, nauditakse laadamelu ja kultuuriprogrammi.

 

Järva-Jaani Lai tänav on kauplejatele ja külastajatele avatud 3. juunil algusega kell 9. Laadale on oodatud kauplema kõik. Laadatänav on jagatud sektoriteks, kus leiab kõike eluks vajalikku – taimi, söögikaupa, riideid, jalatseid, raamatuid, mänguasju, käsitööd, mööblit jne.

Iga-aastaselt on tänava ääres avatud paljud kodukohvikud. Paljud neist on leidnud endale püsikunded, kes ikka ja jälle tagasi tulevad.

Tavapäraselt on laadapäeval avatud külastamiseks Järva-Jaani muuseumid. Oma soovist muuseumi külastada andke teada tel 515 3638. Vanatehnika Varjupaiga maastikurajal tehakse külastajatele roomikusõitu kell 11 ja 13. Vanatehnika Varjupaiga saunaalal ootavad külastajaid kõik pritsumasinatest tehtud erilised saunad.

Simman toimub Vanatehnika Varjupaiga laval kell 20 kuni 23. Simman on tasuta.

PROGRAMM

10.00 Järva-Jaani - Koeru Pasunakoor

10.30 Naisrahvatantsurühm Taveri

11.00 Järva-Jaani Segakoor

11.20 Keity Meieri ekstreemne traial motoshow

11.30 Järva-Jaani tantsutrupid

13.30 lauluansambel „Laulusõbrad“

14.00 Kapell „Tantsi minu pilli järgi“

Päevakeskuses

Päevakeskuses on avatud on erivajadustega kunstniku Mati Kink`i joonistuste näitus „Märka mind“

11.00 Vello Sokk`i luuleraamatu „Iga võimalus võib olla unistus“ esitlus

12.00 Arlet Palmiste tutvustab raamatut „Nädalalõpp Kanal2ga Parimad palad“

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles