Järvamaalgi tegutsenud vargatrio sai karistuse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Arvet Mägi

Tartu maakohus mõistis möödunud nädala lõpus kokkuleppemenetlusega süüdi kolm meest, kes tekitasid mitmes maakonnas varastades suurt kahju, kirjutab ajaleht Sakala.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt panid 56aastane Urmas Anton, 31aastane Marek Valge ja 36aastane Ülar Albri käesoleva aasta veebruarist juunini toime sissetungimistega vargusi. Varastati Viljandimaal, Lääne-Virumaal, Valga-, Võru-, Tartu-, Pärnu- ja Järvamaal ning kokku tekitati kannatanutele varalist kahju enam kui 50 000 euro ulatuses.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Triin Tumala sõnul on politsei kurjategijate tabamisel ja tõendite kogumisel teinud suurepärast tööd. «Seda kohtuotsust võib pidada õiguskaitseasutuste suureks töövõiduks, kuna enam kui 10 000 euro väärtuses varastatud asju õnnestus meestelt kätte saada ning kannatanutele tagastada. Kokku mõisteti kohtuotsuse alusel meestelt kannatanute kasuks välja ligemale 40 000 eurot,» rääkis Tumala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles