Ilmahuvilised ja äikesevaatlejad kogunevad Türile

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on loo juures illustratiivne (Lennukite jäljed.)
BIRGIT ITSE, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Foto on loo juures illustratiivne (Lennukite jäljed.) BIRGIT ITSE, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Birgit Itse/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Rohkem kui poolsada ilmahuvilist arutlevad Türil Eesti kliima mineviku ja ohtlike ilmanähtuste ajaloo üle ning mõõdavad pilvede temperatuuri.

Ilmahuviliste ja äikesevaatlejate ühiskokkutuleku ühe korraldaja Sven-Erik Enno ütlust mööda on 27. juulil Türil peetavale ilmahuviliste ja äikesevaatlejate kokkutulekule kogunemas üle poolesaja osalise. Täpsem tulijate arv selgub pärast 20. juulit, mil on eelkirjapaneku viimane päev. «Heal juhul saab meid iga-aastasel, tänavu järjekorranumbrilt neljandal kokkutulekul olema 70 ringis,» lootis ta.

Enno lisas, et osalema on oodatud kõik ilma- ja äikesehuvilised sõltumata vanusest või tegevusalast. «Kuna ettevõtmist toetab keskonna investeeringute keskus, on kõigile registreerunutele lõunasöök tasuta,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles