Kiuslikel ja jonnivatel lastel pole kingilootust

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Helen Aare, Gabriel Simson (keskel) ja Henry Kull kirjutavad jõuluvanale, mida nad tahavad kingituseks saada. Kui poisid otsustasid pigem joonistamise kasuks, siis Mari-Helen kirjutas püüdlikult paberile «Hunti kostüm».
Mari-Helen Aare, Gabriel Simson (keskel) ja Henry Kull kirjutavad jõuluvanale, mida nad tahavad kingituseks saada. Kui poisid otsustasid pigem joonistamise kasuks, siis Mari-Helen kirjutas püüdlikult paberile «Hunti kostüm». Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tarbja lasteaia mudilastel Mari-Helen Aarel (6), Gabriel Simsonil (6) ja Henry Kullil (5) on jõuluõhtuks salmid peas ning jõuluvanal pole neid põhjust noomida, sest nad on olnud head lapsed.

Mida ootate jõuluvanalt?

Mari-Helen: Mina tahaksin ühte hundi kostüümi. Sellepärast, et mulle hakkavad vahepeal meeldima igasugused loomad. Enne mõtlesin, et hakkan loomaarstiks, aga siis mõtlesin ümber, et hakkan keemiat õppima.
Gabriel: Mina tahaksin legogaraaži. Selle saaks kokku panna, siis oleks huvitav. Kombaini olen tahtnud ka. Siis saab põllutööd mängida.
Henry: Mina tahaksin ühte politseilego. Tahaksin robotit ka. Väikest.


Kuidas jõuluvana teab, mida te saada tahate?
Mari-Helen: Päkapikud käivad piilumas ja kuulamas. Ma käisin ükskord Elioni lastepeol ja siis lepatriinu ütles, mikrofon käes, et tulge kiiresti jõuluvanale asju kirjutama, siis ma kirjutasin.
Gabriel: Mina veel ei ole kirjutanud. Ma varsti kirjutan.
Henry: Ma olen juba kirjutanud. Panin selle aknale ja siis päkapikk näitab jõuluvanale seda.


Kust jõuluvana kinke võtab?
Mari-Helen: Päkapikud on abilised ja nemad aitavad. Nemad teevad asjad valmis, aga jõuluvana valib, mis ta toob.
Gabriel: Poest.
Henry: Teeb ise. Ehitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles