Alaealine autojuht ei märganud Öötlas teed anda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kuma

Pühapäeval kella 10.20 paiku juhtus Öötla ristis avarii. Esnast tulnud alaealine ja juhtimisõiguseta noormees ei andnud Volkswagen Passatiga teed mööda peateed liikunud Ford Escordil, kirjutab

Kuma raadio koduleht.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen üle lumevalli teelt välja. Sündmuskohale kutsutud kiirabi andis esmaabi avarii põhjustanud noormehele, esmaabi andmiseks viidi haiglasse 43-aastane Heli.

Volkswagenis olnud noorte sõnul tulid nad Lääne-Virumaalt Järvamaale sünnipäeva tähistama. Pärast öist pidutsemist sooviti kodu poole liikuma hakata ja autorooli pandi nende ühine sõber. Kuigi tegemist oli sõpradega, väitsid Volkswagenis olnud kaasreisijad, et neil polnud aimugi, et autojuhil puudub juhtimisõigus.

Auto kuulus noormehe sõbra isale, mis võib tähendada, et lisaks politsei määratud karistusele tuleb hakata mõtlema, kuidas hüvitada ka autoremont. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles