Kevadpealinna visiitkaardil laiutab prügilasu

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Türi kesklinnas Kooli pargis avaneb nukker vaatepilt: murul ja pinkide ümbruses vedeleb prahti ja pudeleid, pargi keskel olev pink on katki, selle najal seisab president Pätsi istutatud tamme juurest välja kangutatud silt, mis on jõuproovi käigus kannatada saanud.


Türi vallavalitsuse majandus- ja planeeringuosakonna juhataja Urmas Kupp kinnitas, et tegemist on kindlasti ajutise vaatepildiga ja arvatavasti juba nädala pärast on park puhas.

Kupp sõnas, et tänavu hooldab kesklinna haljasalasid Türi kommunaalasutus. Hooldajate leidmiseks kuulutas vallavalitsus välja ka hanked, kuid saabunud pakkumised olid eelmisega võrreldes kohati mitu korda kallimad ja hanked tühistati. «Raha meil (vallavalitsusel – toim) lihtsalt pole ja kui kommunaalasutus on olemas, siis see hakkabki tegelema haljastuse poolega ja arvan, et saame hakkama,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles