Koeru senised juhid: meie läheme opositsiooni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Seni Koerut valitsenud valimisliit Ühtne Koeru teatas, et nemad lähevad opositsiooni ja puhkavad vastutusest ja kriitikast.

Ühtne Koeru saatis Järva Teatajale järgmise pressiteate:

Järjekordsed valimised on läbi saanud ja Koeru rahvas on oma sõna öelnud, millega valimisliit Parem Koeru on saanud rahvalt tugeva mandaadi. Koerul on nüüd uus nägu. Kui seni oli Koeru valimisliit Ühtne Koeru ja IRL-i nägu, siis nüüd on see asendunud valimisliit Parem Koeru näoga lava on nüüd Teie päralt. Soovime VL Parem Koerule tervet mõistust ja asjalikku tegutsemist, seni on väljendunud see tegevus ainult kriitikas võimulolijate aadressil. Tuletame meelde ,et viimase nelja aasta jooksul on praegused VL Parem Koeru liikmed esitanud Koeru paremaks muutmiseks ainult neli eelnõu ja needki olid seotud nende enda liikmete isiklike huvidega. Loodame väga ,et VL Parem Koeru suudab muuta Koeru paremaks ja meie lugupidamise on sellisel juhul auga välja teeninud. Valimisliit Ühtne Koeru jätkab tööd opositsioonis, puhkab vastutusest ja kriitikast, mis paraku võimul olemisega paratamatult kaasas käib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles