Rallisõitjad koguvad Lõuna-Eestis kiiremaid kilomeetreid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallipaar Roland Murakas-Kalle Adler sõitis end Võrumaa talverallil parimate järvalastena absoluutarvestuses üheksandale kohale. Teiste talveralli lõpetanud järvalaste või maakonnaga seotud motosportlaste saagiks jäid esikolmikukohad enda masinaklassides.
Rallipaar Roland Murakas-Kalle Adler sõitis end Võrumaa talverallil parimate järvalastena absoluutarvestuses üheksandale kohale. Teiste talveralli lõpetanud järvalaste või maakonnaga seotud motosportlaste saagiks jäid esikolmikukohad enda masinaklassides. Foto: Kaido Saul/ rally.ee

Sel pühapäeval sõidetakse Lõuna-Eestis Eesti autoralli-meistrivõistluste avaetappi- Võrumaa talverallit.

Algselt juba jaanuaris toimuma pidanud rallil on 67 ekipaaži seas stardis ka kõik meie aktiivsemad sõitjad ehk Roland Murakas, David Sultanjants ja Argo Kuutok.

Võistlustel on kavas kaheksa katset pikkusega 105 km. Võistlusraja kogupikkuseks on 381 km. Esindatud on kuue riigi rallisõitjad.

Võistluste kulgu saad jälgida siit! (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles