Paide linn vahetas ministeeriumiga kinnisvara

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prääma tee 13 maja, kus asus veterinaarkeskus.
Prääma tee 13 maja, kus asus veterinaarkeskus. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Paide linnavolikogu otsustas eilsel volikogu istungil anda põllumajandusministeeriumile Pärnu tänav 58 kinnistu ning saab selle eest vastu Prääma teel asuva Järvamaa veterinaarkeskuse kinnistu.

Paide abilinnapea Piret Sapp teatas, et põllumajandusministeerium soovib Pärnu tänav 58 hoone renoveerida ja koondada hoonesse kõik Järvamaal asuvad ministeeriumi valitsemisala riigiasutused. «Selle tulemusel paraneb riigiasutuste omavaheline koostöö ja asutuse poolt pakutav teenus oleks elanikkonnale kättesaadav maakonnakeskuses Paides,» ütles Sapp.


Põllumajandusministri Helir-Valdor Seederi kinnitusel renoveeritakse Pärnu 58 hoone ja kinnistu täies ulatuses ning riigiasutuste töö ühes hoones saab alata 2011. aasta varakevadel.


Seeder tutvustas Paide linnavolinikele vahetuskaupa juba eelmisel istungil, kuid siis arvasid mitu saadikut, et see vahetus on linnale kahjulik, sest kesklinnas asuv kinnisvara on ministeeriumi poolt pakutavast väärtuslikum. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles