Rio olümpiamängud ootavad vabatahtlikke

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiarõngad.
Olümpiarõngad. Foto: AFP / Scanpix.

Rio olümpiamängude korralduskomitee kuulutas välja rahvusvahelise konkursi Rio olümpiale 70 000 vabatahtliku abilise leidmiseks.

Olümpiamängud saavad suuresti teoks tänu kümnetele tuhandetele vabatahtlikele, kes abistavad kõiges alates sportlaste transpordist lennujaamast olümpiakülla kuni paberitööni võistluskeskuse sekretariaadis. EOK president Neinar Seli julgustab kõiki, kes tunnevad, et sport on neile südamelähedane, ja kes tahaksid osa saada olümpiamängude melust, vabatahtlikuks kandideerima. „Vabatahtlikud abilised koos sportlaste ja korraldajatega moodustavadki ühise olümpiapere, kes kannavad edasi olümpiamängude vaimu ja väärtusi,“ ütles Seli.

Viimastel Sotši taliolümpiamängudel tegutses vabatahtlikuna kümmekond Eestist pärit inimest. Üks neist oli Eesti Suusaliidu sekretär Ülle Viinapuu, kes oli abiks murdmaasuusatamise võistluskeskuse sekretariaadis. „See, kui saad olla millegi nii suure realiseerimise juures, on uskumatu tunne. Lisaks on võimalus suhelda nii paljude erinevate rahvastega. Seda kindlasti ei tasu karta, et hakkama ei saa,“ rääkis Viinapuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles