Torm murdis puid ja lõhkus sõiduauto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janek Ventsel

Lõuna-Eesti päästekeskuse valvepressiesindaja Viktor Saaremets andis teada, et kella 18 paiku Järvamaale jõudnud äikesetorm andis päästjatele tööd 14 korral. „Peamiselt tuli eemaldada murdunud puid kas teedelt või elektriliinidelt,“ täpsustas ta.


Kella 19.30 paiku aitasid päästjad Türil Tallinna tänaval vabastada murdunud puu alla jäänud Mercedes sõiduauto.
Seidlas elav Mirjam Suve ei pääse aga oma kodunt välja, sest murdunud puu on sulgenud tema kodu juurde viiva kohaliku tee. „Mehisemat poolt pole ka praegu kodus, hommikul helistame külavanemale,“ ütles ta. „Torm on Seidla mõisa ümber ja pargis väga palju puid murdnud, elektrit ei ole ka juba mitu tundi.“

Paides Uuel tänaval vajus puu elumajale peale ja jäi pidama elektrijuhtmetesse. "Haljasalalt tuli suur puu kaela, oleks see meeter-poolteist pikem olnud, oleks majja sisse tulnud, praegu lõhkus ainult heki ära," kirjeldas juhtunut majaomanik Janek Ventsel. "Päästjad mässasid sellega tükk aega."
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles