Mahelihatoodete tootmisega tegelev Sirloin OÜ tõi Eesti turule esimese maheda täissuitsuvorsti ning täiendas Eesti Parima Toiduaine konkursil äramärgitud Vinnuka mahelihasnäkkide sarja Mesise Kadaka maitsega.
Tellijale
Järvamaa väiketootja edusammud: poelettidele jõuab esimene mahe täissuitsuvorst
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maheda täissuitsuvorsti puhul on tegemist esimese omalaadse mahetootega Eesti turul, mille valmistamiseks kasutatakse eestimaist mahedat veise- ja sealiha ning suitsutatakse klassikalises suitsuahjus. "Eesmärk oli välja töötada klassikaline suitsuvorst, mis ei sisaldaks ühtegi e-ainet ega säilitusainena kasutatavat nitritsoola,“ selgitas Sirloin OÜ juhataja Lauri Bobrovski. „Soovime teadlikule tarbijale pakkuda võimalust süüa naturaalset lihatoodet."