Maxima tahab uuel aastal Türi poe avada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu laiutavad Türil Maxima krundil lumehunnikud, aasta pärast võiks seal aga tegutseda juba uus kaubanduskeskus. See saab aga tõeks vaid juhul, kui maanteeamet nõustub ristmiku projektlahendust korrigeerima.
Praegu laiutavad Türil Maxima krundil lumehunnikud, aasta pärast võiks seal aga tegutseda juba uus kaubanduskeskus. See saab aga tõeks vaid juhul, kui maanteeamet nõustub ristmiku projektlahendust korrigeerima. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Maxima X kaupluse ehitamine Türile on takerdunud ristmiku väljaehituse nõude taha. Kui maanteeamet annab loa ristmiku mõõtmeid vähendada, saab Maxima töödega algust teha.

Kaks nädalat tagasi kutsus Järva maavanem Tiina Oraste kokku Ida regionaalse maanteeameti, osaühingu Maxima Eesti ja Türi vallavalitsuse esindajad. «Iga ettevõtlus oleks Järvamaale väga hea,» põhjendas ta oma huvi.
Kohtumine ei lõppenud eriti lootustandvalt. «Maxima soov oli teha planeeringus muudatusi, aga vald ja maanteeamet jäid kaks aastat tagasi sõlmitud lepingu juurde, nüüd võttis Maxima mõtlemisaega, et kas üldse tulebki Türile,» selgitas Oraste.


Türi vallavalitsuse majandus- ja planeeringuosakonna juhataja Urmas Kupp täpsustas, et Maxima tahtis 2008. aastal sõlmitud lepingust taganeda, teha planeeringusse mõne muudatuse ja liiklustingimustesse järeleandmisi.
Türi vald Maxima ettepanekuid ei toeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles