Kodutütarde juht saab ministrilt hõbemärgi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaitseliit

Täna annab kaitseminister Jaak Aaviksoo ministeeriumis Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud aktusel kätte kaitseministeeriumi teenetemärgid tulemusrikka tegevuse eest riigikaitse hüvanguks.

Kaitseministeeriumi hõbemärgi saab Kaitseliidu teenekas vabatahtlik noortejuht Järvamaalt Siiri Sitska.

Siiri Sitska on Kodutütarde organisatsioonis riigikaitselise tööga olnud seotud üle kümne aasta. Tema juhendada on Paide kodutütarde rühm. Lisaks on ta aastaid olnud Kodutütarde Järva ringkonna vanem, vastutades seega üle-maakondlike ürituste ning ettevõtmiste eest.

Ta kuulub ka viiendat aastat Kodutütarde keskjuhatusse ning on paljude ideede algatajaks (näiteks kodutütarde oskuste võistlus).
Kaitseliidu ülema nõunik Anu Allekand lausus, et ringkonnavanemana väärtustab Sitska meeskonda ja on kindel, et Kaitseliidu Järva malev tervikuna on üks õnnelik meeskond, kes koos loob paremat homset. Suvel, kui noorteüritusi on toimumas eriti tihedalt, on Siiri olemas kogu aeg, tema võib kinnitada, et suveööd noortelaagris pole magamiseks. «Ta on alati energiline ja innustav, talle saab loota – ta on omamoodi majakaks uutele kolleegidele,» lausus ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles