Parim maksumaksja ootab Türile uue tehase ehitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TP-Konepajat Eesti tsehhimeister Taivo Rajasaar kontrollib toodangut.
TP-Konepajat Eesti tsehhimeister Taivo Rajasaar kontrollib toodangut. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Türi valla parima maksumaksja TP-Konepajat Eesti tootmismaht on eelmise aasta algusest suurenenud ja ettevõte ootab uue, üle kahe korra suurema tehase valmimist.

Türi valla ettevõtluskonkursil aasta parima maksumaksjana tunnustatud metalliettevõte TP-Konepajat Eesti teeb praegu Türil Kalevi tänavas 1460ruutmeetrises tootmishoones Soome, Rootsi, Poola ja Belgia ettevõtetele allhanketöid.
Eelmise aasta veebruaris suurenes tootmismaht ettevõtte juhi Rivo Soomi selgitusel hüppeliselt ja sellest aastast ootavad tellijad TP-Konepajat Eestilt tootmismahu 30protsendilist kasvu. «Need võimalused tuleb leida,» sõnas ta.


Kuigi ettevõte palkas eelmisel aastal kuus uut töötajat, ei jõua praegune tehas toota nii palju, kui nõudlust oleks, ja annab omakorda tööd allhankijatele. Soomi ütlust mööda tahab ettevõte alltöövõtjate ringi veelgi suurendada ja otsib oma tegevuse laiendamiseks sobivaid üüriruume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles