Heategevuskontsert kogub raha laste suvelaagriks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 26.03.2015. Elu24 stuudios käis pop- ja rockmuusik Alen Veziko. Pildil Alen Veziko. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES
Tallinn. 26.03.2015. Elu24 stuudios käis pop- ja rockmuusik Alen Veziko. Pildil Alen Veziko. FOTO: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/

9. aprillil algusega 17 toimub Paide Kultuurikeskuses LC Paide Bastion poolt korraldatav heategevuskontsert Paide vähekindlustatud perede laste suvelaagri korraldamiseks. Peaesinejaks  kontserdil on Alen Veziko.

 

Paljud peavad Alen Veziko häält ja laule paremaks hingeraviks, sest need on hingekriipivad, südant liigutavad, kaunid ja sügavamõttelised, olles eriline maiuspala naisperele. Igal juhul on heategevuskontserdil karismaatiline ja paljude lemmikuna väga musikaalne ja sensuaalne meesartist, kelle esinemisest on muusikaelamus tagatud.

Toetajakaarte on võimalik saada klubi liikmetelt. Tänavu on selle hinnaks 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles