Liikvel on 14 plaatimisoskusega inimest rohkem

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa kutsehariduskeskuses lõppes nädalavahetusel kursus”Plaatimine siseruumides”, tunnistused ulatati 14 täiskasvanud õppurile, neist enamus puutus plaatimisega kokku esimest korda.

Jõgevamaalt Säreveres toimunud plaatimiskursustele sõitnud Kristo Loorits tunnistas, et ehitusvaldkonnas töötanuna polnud ta plaatimisega kunagi varem kokku puutunud. Nii ei kahelnud mees hetkegi osaleda tasuta pakutaval plaatimise kursusel. Mis sest, et selleks tuli noorel mehel loovutada kolm nädalavahetust ja sõita kooli teise maakonda. „Hea võimalus tuleb ära kasutada ja see oli seda väärt. Sain palju targemaks ja olen nüüd tööturul ühe oskuse võrra rikkam,” kinnitas ta.

Tallinnast koolitusele sõitnud Urmas Reikopi meelest oli plaatimise õppimine talle ainult kasulik. „Vigu tuli siin esimest korda tehes siin muidugi sisse, kuid neid oskan nüüd edaspidi juba vältida,” lausus ettevõttes Salatex nõrkvoolusüsteemidega tegelev mees. „Tööturul tuleb oma võimalusi avardada ja tore, et seda saab teha kutsehariduskeskustes tasuta pakutavatel koolitustel,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles