Politseinikud on jõulude ja aastavahetuse ajal suuremate jõudedega väljas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jõulupühadel ja aastavahetuse paiku on politseinikud Järvamaal väljas tavapärasest suuremate jõududega.

 

„Tavaliselt jõulud olnud Järvamaal rahulikumad kui aastavahetus ja nii me oma inimesi ka eesootavatel päevadel ka jagame,“ selgitas Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu. „Pöörame tähelepanu nii avalikule korrale kui liiklusele. Hoiame ennekõike silma peal piirkiirusest kinnipidamisele, et kõik inimesed jõuaksid nii jõulu- kui aastavahetuspidudele kui sealt tagasi.“

Aastavahetused ongi politseinikele Järvamaal tavapäraselt töised olnud. 2016. aasta 1. jaanuaril näiteks kirjutasime, et üks joobes mees üritas 1. jaanuaril kella 2 paiku varahommikul siseneda Paides politseihoonesse ja lõhkus selle käigus politseihoone akna. "Mees põhjendas oma tegu sellega, et soovis majja sooja minna," selgitas toona seda sündmust Margus Toomsalu. Mees peeti sündmuskohal kinni ja juhtumi osas alustati väärteomenetlust. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles