Noortevaldkonna tegijad saavad pealinnas tunnustatud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riin Luks.
Riin Luks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna, 26. jaanuaril algusega kell 17 toimub Eesti noortevaldkonna aasta suursündmus – silmapaistvamate tegijate tunnustamine sündmuskeskuses SpaceX (Keevise 6, Tallinn). Laureaate tunnustab ja auhinnad annab üle haridus- ja teadusminister Mailis Reps.

 

Tunnustust jagatakse 12 kategoorias: aasta noorsootöötaja, huvikool, noortekeskus, noorteühing või -organisatsioon, osaluskogu ja õpilasesindus, noortemalev, noortelaager, kohalik omavalitsus, noorsootööühing, toetaja noorsootöös, tegu noorsootöös ning pikaajaline panus noortevaldkonda.

Nominendid kategooriate kaupa! Näiteks ka Koeru (nomineeritud on Koeru KK õpilasesindus) ja Paide inimesi ning tegusid on märgatud. Aasta noorsootöötaja nominent on Riin Luks, Aasta noortemaleva nominent on Paide linna töömalev ja Aasta osaluskogu ja õpilasesinduse nominent on Paide linna noortevolikogu.

Noortevaldkonna tunnustussündmus toimub juba 12. korda. Tunnustuskonkursi eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles