Türi vallavanem juhib nüüdsest ka Eesti linnade ja valdade liitu

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

27. veebruaril olnud Eesti linnade liidu üldkoosolekul loodi uus üleeestiline omavalitsuste liit, Eesti linnade ja vldade liit (ELVL). Liidu liikmed on praegu 72 kohalikku omavalitsust.

Eesti linnade ja valdade liidu volikogu valis juhatuse esimeheks Tallinna linnapea Taavi Aasa ning juhatuse aseesimeesteks Pipi-Liis Siemanni ja Mihkel Juhkami.

Juhatuse liikmeteks valiti lisaks Taavi Aasale Võru linnapea Anti Allas, Kastre vallavanem Priit Lomp, Narva linnapea Tarmo Tammiste, Põlva vallavanem Georg Pelisaar, Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, riigikogu liige Anneli Ott, Rakvere volikogu esimees Mihkel Juhkami, Antsla abivallavanem Kurmet Müürsepp, Pärnu abilinnapea Siim Suursild, Valga vallavanem Margus Lepik, Tartu linnapea Urmas Klaas ja Rae vallavanem Mart Võrklaev.

Linnade ja valdade liitu kuuluvates omavalitsustes elab 98 protsenti Eesti elanikkonnast.

Liidu ülesanne on esindada ja kaitsta oma liikmete ühishuve ning aidata kaasa kohaliku omavalitsuse üldisele arengule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles