Eesootavad teetööd: Paide saab veel ühe ringristmiku juurde

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallastel algasid 4. oktoobril teetööd.
Kallastel algasid 4. oktoobril teetööd. Foto: Eeva Kaun

Paide linn saab Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumilt toetust, et rekonstrueerida Mündi-Tööstuse tänavate ristmik. Toetuse suurus on 100 000 eurot.

 

"Seoses Mündi tänava rekonstrueerimisprojekti koostamisega Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise (PKT) meetmesse oli meil võimalus raha taotleda ka ministeeriumilt ettevõtlusega seotud teede remondiks. Rõõm on öelda, et saame toetust maksimumsumma eest," lausus abilinnapea Siret Pihelgas. "Samuti on see raha suureks abiks kogu Mündi tänava rekonstrueerimisel."

Mündi ja Tööstuse ristmikule on projekti järgi plaanis ehitada ringristmik, mis muudaks seal liiklemise sujuvamaks ning ohutumaks. "Ringristmiku ehitamine sinna tuleneb nõuetest. Peame arvestama, et ühel pool Mündi teed on elamurajoon, seetõttu on veoautode sõidukiiruse reguleerimine seal ülioluline," tähendas Pihelgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles