Maastikuarhitektid kujundasid Türi linnale uue näo

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

2017. aasta sügisel alustasid tulevased maastikuarhitektid maastikuprojekti õppeaine raames Türi linna avaliku ruumi maastikuprojektide koostamisega. Kursuse eesmärgiks oli tudengitel õppetöö käigus omandada tehnilised ja praktilised oskused maastiku korraldamisel kestlikuks ja esteetiliselt mõjuvaks keskkonnaks.

Õppeaine raames tutvusid tudengid Türi piirkonnaga, küsitlesid kohalikke elanikke ning analüüsisid olemasolevat keskkonda. Kogutud informatsiooni alusel pakkusid nad välja erinevaid lahendusi Türi linna avaliku ruumi kujundamiseks, et seeläbi saada planeeringu- ja arendustegevuseks kasulikke ideid.

Tallinna Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna maastikuarhitektuuri õppekava teise kursuse tudengite kursusetööde näitust „Türi linna maastikuprojektid" on võimalus näha 3. aprillil kell 11.45-13.45 Türi kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles