Maanteeamet alustas kohaviitade vahetamist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuste jada Tartu-Viljandi maanteel sai avalöögi septembri algul, kui nooruki juhitud BMW rullus üle katuse. Autos viibinud noormehed said viga. Pärast seda on seal kandis juhtunud veel kolm kannatanutega liiklusõnnetust. Miks mõni koht aeg-ajalt rohkem õnnetusi ligi tõmbab, Alvar Pähkel öelda ei oska.
Õnnetuste jada Tartu-Viljandi maanteel sai avalöögi septembri algul, kui nooruki juhitud BMW rullus üle katuse. Autos viibinud noormehed said viga. Pärast seda on seal kandis juhtunud veel kolm kannatanutega liiklusõnnetust. Miks mõni koht aeg-ajalt rohkem õnnetusi ligi tõmbab, Alvar Pähkel öelda ei oska. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalal alustas Maanteeamet maakondade viitade vahetust üle Eesti. Järvamaal vahetab Maanteeamet 17 viita.

 
 

Kokku vahetab Maanteeamet 236 kohaviita. Töid teostab YIT Infra Eesti AS. Viitade vahetamine läheb maksma ligi 58 000 eurot.

„Maanteeamet vahetab välja maakondade sildid, ent kohalike omavalituste sildid tuleb välja vahetada siiski kohalikel omavalitsustel,“ ütles piirkondliku liikluskorralduse talituse juhataja Erkki Vaheoja.

Viidad saavad vahetatud juuli keskpaigaks..

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles