Päästjate jaanid möödusid murdunud puid eemaldades

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühavaimu tänava ja Ringi tänava ristil murdus puu üks harudest ja langes kõrval seisnud auto peale.
Pühavaimu tänava ja Ringi tänava ristil murdus puu üks harudest ja langes kõrval seisnud auto peale. Foto: Joosep Laik

Jaanipühad olid päästjate jaoks tulekahjude poolest rahulikud ning Päästeamet tänab inimesi, kes vastutustundlikult lõkkeid tegid ning tagasid ohutud pühad. 

Küll aga oli nädalavahetus päästjatele tegus aeg suure tormi ja tuule tõttu murdunud puude poolest. Päästjad käisid tormi tagajärgi likvideerimas lausa 45 korral. Neist enim murdus puid Raplamaal (18), Järvamaal (12), Pärnumaal (9) ning vähem puid murdus Läänemaal (5), Hiiumaal (3) ja Saaremal (1).

JÄRVAMAA

23. juunil kell 4:57 teatati Häirekeskusele liiklusõnnetusest Türi vallas Taikse külas. Päästjad likvideerisid kraavi sõitnud autol süttimisohu ning sündmusega tegeleb edasi politsei.

24. juunil kell 14:36 teatati Häirekeskusele Türi vallas Türi-Alliku külas toimuvast tulekahjust. Saunamaja leiliruumis oli süttinud lagi ning põlengu tagajärjel said kannatada sauna pesuruum ja eesruum. Saun asus 20 m kaugusel elumajast. Päästjad kustutasid tulekahju kell 14:58.

24. juunil kell 22:03 teatati Häirekeskusele põlengust Järva vallas Albu külas. Elumajast 200 m kaugusel asuvas alajaamas oli toimunud tulekahju. Päästjate jõudes enam põlengut ei toimunud ning läbi oli põlenud üks isolaator. Päästjad edastasid info elektrifirmale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles