Järvamaa hariduspreemiatele kandideerib 22 õpetajat

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa põhikooli teadushuviringi juhendaja Jonas Nahkor,  õpilased ja kosmose piirimaile saadetav teadusjaam.
Väätsa põhikooli teadushuviringi juhendaja Jonas Nahkor, õpilased ja kosmose piirimaile saadetav teadusjaam. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

14. septembril kl 15 lõppes taotluste vastuvõtt Järvamaa hariduspreemiatele. Kolmele preemiakategooriale kandideerivad kokku 22 õpetajat. Tänavu on suurim konkurss klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale.

Aasta õpetaja preemia kandidaadid on Terje Truska Väätsa põhikoolist, Silva Jürisoo Paide Hammerbecki põhikoolist, Reet Mändla Paide Hillar Hanssoo põhikoolist, Niina Pihelgas Nurme koolist, Monika Kirss Väätsa põhikoolist, Maigi Martjak Türi põhikoolist, Averonika Beekmann Türi ühisgümnaasiumist, Anne-Ly Pihlak Koeru keskkoolist ja Kristi Rikk Türi põhikoolist.

Noore õpetaja preemiale on esitatud Maris Kurvits Järva-Jaani gümnaasiumist ja Jonas Nahkor Väätsa põhikoolist.

Klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale kandideerivad Ülle Luste Türi põhikoolist, Kersti Liivak Albu põhikoolist, Saidi Paluoja Türi lasteaiast, Marika Toots Vodja koolist, Milita Paal Türi lasteaiast, Irma Olonen Paide lasteaiast, Helle Suurkivi Väätsa põhikoolist, Hedi Kadover Aravete keskkoolist, Anne Muhk Koeru keskkoolist, Ann Roots Imavere põhikoolist ja Õie Vilman Paide Hammerbecki põhikoolist.

Järvamaa hariduspreemiate pidulik kätteandmine toimub 26. septembril Väätsa mõisas.

Järvamaa hariduspreemia on asutatud 1998. aastal ja seda antakse laureaatidele üle igal sügisel enne õpetajatepäeva. Preemia eesmärk on tähtsustada ja teadvustada õpetaja rolli, tunnustada ja tutvustada üldsusele kooli- ja lasteaiaõpetajaid, haridusasutuste juhte, hariduselu edendajaid ning teisi pedagoogilisi töötajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte õpetamisele ja kujundamisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks ning positiivselt mõjutanud haridusasutuste ja piirkonna elu.

Järvamaa hariduspreemiaid antakse välja kogusummas 1800 €, millest arvutatakse maha tulumaks. Aasta õpetaja preemia brutosumma on 800 eurot, noore õpetaja ning klassi-ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiad kumbki 500 eurot.

Järvamaa hariduspreemiate pidulik kätteandmine toimub 26. septembril Väätsa mõisas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles