Avatud on talotusvoor ühisveevärgiga liitumiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soinaste tänavale ehitab Tartu veevärk sademeveetorustikku, misjärel läbib linna 
tellimusel tänav põhjaliku uuenduskuuri.
Soinaste tänavale ehitab Tartu veevärk sademeveetorustikku, misjärel läbib linna tellimusel tänav põhjaliku uuenduskuuri. Foto: Sille Annuk

Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avas 5. juunist 2018 taotlusvooru eraisikutele ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga liitumiseks või reovee kogumise nõuetekohase mahuti paigaldamiseks. 

Toetuse andmise eesmärk on tagada reovee kokku kogumine reoveekogumisaladel reostuskoormusega üle 2000 tarbijaga piirkondades. Türi vallas on reoveekogumisala reostuskoorumusega üle 2000 ie Türi reoveekogumisala, kuhu kuuluvad Türi linn, Lokuta küla, Särevere alevik ja Türi-Alliku küla.

Toetust jagatakse elamu ühendamiseks ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga või elamule kogumismahuti rajamiseks või ümberehitamiseks piirkonnas, kuhu on määratud reoveekogumisala, kuid hetkel puudub ühiskanalisatsioon ning kus on teada, et ühisveevärki ja -kanalisatsiooni lähima viie aasta jooksul ei rajata. Toetust saab taotleda kinnistusraamatusse kantud kinnisasja või hoonestusõiguse füüsilisest isikust omanik, ühisomanik või kaasomanik.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles