Järva malev tähistab Kaitseliidu aastapäeva vormis

Kuido Saarpuu
Copy
Kirde maakaitseringkonna õppus Kilp 2019 teine päev.
Kirde maakaitseringkonna õppus Kilp 2019 teine päev. Foto: Urmas Glase

8.-15. novembrini võib Järvamaal näha mitmeid vormikandjaid.

Kaitseliidu 101. aastapäeva puhul on Kaitseliidu Järva maleva pealik major Gabriel Rikberg kutsunud kõiki malevlasi nädala jooksul igapäeva toimetamiste kõrvale kandma oma vormiriietust. Teist aastat toimuva üleskutse eesmärk on näidata uhkusega oma vorme ja kuuluvust Kaitseliitu.

Sündmusest on oodatud osa võtma kõik Järva maleva kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, noorkotkad, kodutütred ja noortejuhid.

Malevapealik major Gabriel Rikbergi sõnul on ettevõtmise üheks eesmärgiks anda aastapäevale juurde suuremat sünnipäevahõngu. Lisaks teeb vormikandmine maleva liikmeid ka igapäevaste tegemiste juures nähtavamaks ja tekitab mõnes kohas ehk lisaelevustki.

Kui muidu on Kaitseliidu liikmetel, sealhulgas ka noorliikmetel, lubatud oma välivorme kanda peamiselt vaid õppe- või esindustegevustel, siis nüüd võimalus oma vormiriietust uhkusega kanda ka koolis või töö juures.

Kõik, kes vormikandmise nädalast osa võtavad, on oodatud seda ka jäädvustama. Pilte koos pere, sõprade või kolleegidega saab üles laadida Järva maleva Facebooki lehele. Samuti on oodatud kõiki Järvamaa elanike selle nädala jooksul Järva maleva liikmeid märkama ja koos pilte tegema. Ka neid pilte saab maleva Facebooki lehel esitleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles