Kaks Türi ettevõtjat korraldavad lastekodulastele ilutulestiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikud ettevõtjad Jaan Vokk (vasakul) ja Dmitri Grigorik korraldavad aastavahetuse ööl Oisu perekodu lastele võimsa tulevärgi.
Kohalikud ettevõtjad Jaan Vokk (vasakul) ja Dmitri Grigorik korraldavad aastavahetuse ööl Oisu perekodu lastele võimsa tulevärgi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tänavu näeb Türi kesklinna ilutulestikuga võrdset ka Oisus, kus kaks kohalikku ettevõtjat tahavad tulevärgiga rõõmustada sealse perekodu lapsi.

Kaks Türi ärimajas tegutsevate ettevõtete juhti, osaühingute Obelisk International East ja Sental Project juhatuse liige Jaan Vokk ning DG-Investi juhatuse liige Dmitri Grigorik võtavad uue aasta vastu koos Oisu perekodu lastega ning rõõmustavad neid 600eurose ilutulestikuga.


Grigorik tunnistas, et mõtte Oisu perekodu lastele head teha sai ta oma emalt. «Oisus tegutseb Ukraina selts, nemad on lastekodulapsi ikka külla kutsunud, nüüd, jõulude ajal, ostis mu ema lastele kommikarbid ja tellis neile jõuluvana koos hobusega,» selgitas ta.

Järvamaa 12 omavalitsusest korraldab ilutulestiku tänavu vaid Paide linn ja Türi ning Roosna-Alliku vald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles