Järva valla aasta tegu 2019 on jõuluvana Preedik

Tiit Reinberg
Copy
Jõuluvana Preedik
Jõuluvana Preedik Foto: Maarja Kauge

Täna ennelõunal käis Järva vallavalitsuses kibe arvutamine, kui löödi kokku valla aasta teo hääletuse tulemusi. Kui lõunaks olid kõik hääled kokku loetud, oli Järva vallavalitsuse avalike suhete peaspetsialistil Maarja Kaugel au helistada jõuluvanale ja anda teada, et valla esimene aasta teo tunnustus läheb temale.

Järva valla rahvas ei tunnustanud mitte lihtsalt jõuluvana, vaid jõuluvana Preedikut, kes sõidab suure veoautoga ringi ja jagab pühade ajal lastele kommipakke.

Maarja Kauge ütles, et kuigi aasta tegu valisid nad esimest korda, siis hääletajaid oli väga palju: 1191 ehk rohkem kui iga kümnes elanik. Jõuvana Preediku poolt hääletas 392 inimest. Kandidaate vallavalitsus ei reasta, kuid Kauge lisas, et teine tulemus jäi Preedikule alla 48 häälega.

Kauge märkis veel, et Järva valla äpi kaudu andis hääle 111 inimest, 19 lõikas vallalehest sedeli välja ja ülejäänud 1061 häält tuli valla kodulehe kaudu. «Suurepärane tulemus, ei osanud arvatagi, et kohe esimesel korral nii palju inimesi kaasa tuleb,» ütles ta.

Maarja Kauge ei teinud saladust, et andis samuti hääle jõuluvana Preedikule, sest tema tegu tegi rõõmsaks paljud lapsed.

Kauge lisas, et Preedik saab tunnustuse kätte vabariigi aastapäeva paiku, kuid kindel koht ja aeg pole veel teada. Samuti kinnitas ta, et aasta tegu valib vald ka järgnevatel aastatel.

Järva valla aasta teo kandidaadid

Paiaristi arendus

Jõuluvana Preediku heategu

Järva valla seeriavõistlused võrkpallis ja suusatamises

Esna galerii avamine

Järva-Jaani – Karinu kergliikustee valimine

Järva-Madise külaselts kui kohaliku elu edendaja

Imavere kohvikute päev

Rammumees Marko Remliku saavutused 2019. aastal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles