Paide kaasava eelarve rahvahääletus läks lahti

Kuido Saarpuu
Copy
Türi vallal tuleb ühele kodutoetuse taotlejale 8000 euro suurune toetus välja maksta.
Türi vallal tuleb ühele kodutoetuse taotlejale 8000 euro suurune toetus välja maksta. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Paide kaasavat eelarvet saab hääletada saab ajavahemikul 8.-23. oktoober.

 

Hääletusel saavad osaleda vähemalt 16-aastased isikud, kelle elukoht rahvastikuregistri andmetel on rahvahääletuse väljakuulutamise päeva seisuga Paide linnas. Rahvahääletus viiakse läbi elektrooniliselt, hääletamisel identifitseeritakse ennast isikutunnistuse või mobiil-IDga, või paberkandjal Paide Linnavalitsuses aadressil Pärnu tn 3, Roosna-Alliku piirkonnakeskuses Pargi tn 10 ning linna raamatukogudes (Järvamaa Keskraamatukogus, Sargvere, Tarbja ja Viisu raamatukogudes).

Paberkandjal saab hääletada ainult nimetatud aadressidel ehk paberkandjal hääletamine eeldab piirkonnakeskusesse või raamatukogusse kohale minekut ning seal allkirja andmist. Muul moel paberkandjal hääli vastu ei võeta.

Realiseerimisele kuulub esimeses järjekorras rahvahääletuse tulemusena enim hääli saanud ettepanek.

Lsainfo!

1.oktoobril kogunes kaasava eelarve komisjon, mis hindas esitatud ettepanekute vastavust kaasava eelarve raames esitatava projekti tingimustele ning otsustas edastada rahvahääletusele 6 projekti:

  1. Multifunktsionaalne spordiväljak Paidesse

  2. Tehisjärve rannaala arendamine ning ujuvsilla rajamine

  3. Paide tehisjärve äärsete rannavõrkpalli väljakute rekonstrueerimine

  4. Joodi mänguväljak

  5. Madalseiklusrada Roosna-Allikule

  6. Ajaloolise Sargvere mõisapargi korrastamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles