Innukad vanapaberikorjajad tõid saagi kooli bussiga

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Et eelmisel kahel õppeaastal koroona vanapaberi kogumise kampaaniale kriipsu peale tõmbas, võttis Laupa kool seekord nõuks, et kui olukord vähegi võimaldab, tuleb kogumiskampaania teha ära kohe sügisel.
Et eelmisel kahel õppeaastal koroona vanapaberi kogumise kampaaniale kriipsu peale tõmbas, võttis Laupa kool seekord nõuks, et kui olukord vähegi võimaldab, tuleb kogumiskampaania teha ära kohe sügisel. Foto: Kaarel Aluoja

Türi vallas asuva Laupa kooli ees lehvib eelmise aasta kevadest mastis rohelipp, mis annab tunnistust sellest, et haridusasutus tähtsustab keskkonda ja selle heaolu.

Laupa koolis on viimastel aastatel teoks tehtud mitu keskkonnaprojekti ja nii on kogu koolipere nakatunud rohepisikuga. Prügi sortimine, õuetunnid, säästlik eluviis ja muu selline on Laupal juba ammuilma norm.

Kui kool sel kevadel rohelipu sai, sõnas direktor Kaarel Aluoja, et tõesti on nad juba paar viimast aastat keskkonnahoidu väärtustanud ja põnevaid projekte korraldanud, ent rohelise lipu saamise taotluse esitamiseni jõudsid alles tänavu. «Ega taotluse esitamine lihtne ole, seda teab meie projektide eestvedaja õpetaja Anneli Paas kõige paremini. On ikka tükk asjaajamist: aruandes peab üles lugema kõik tegevused, teemad, millel ühel või teisel aastal on keskendutud, ja nii edasi,» selgitas Kaarel Aluoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles