Autode kokkupõrge sõidutas Tallinna-Tartu maanteelt viis inimest haiglasse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Täna kella 15.45 paiku põrkasid Tallinna-Tartu maanteel Paide vallas Otikul ehk paar kilomeetrit Annast Tartu poole kokku kaks sõiduautot.


Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna poole liikunud vene numbrimärkidega Infiniti juht, 41aastane Juri masina üle kontrolli ja paiskus vastassuunavööndisse. Infinitile sõitis küljepealt otsa Tartu suunas sõitnud Audi, mille roolis oli 33aastane Rivo.
Kahes autos oli kokku seitse inimest. Infinitis olid õnnetuse hetkel lisaks juhile veel ka üks naine ja kaks last, Audis olid kaasreisijateks rase naine ja väike laps. Sündmuskohalt viidi Järvamaa haiglasse tervisekontrolli kokku viis inimest.

Õnnetuse tõttu oli maantee üks sõidusuund suletud. Et paljud inimesed sõitsid sel ajal Tallinnast Lõuna-Eesti poole, oli liikluse ühtlane voog väga tugevalt häiritud. Kell 17 ehk umbes tund aega pärast õnnetuse juhtumist olid avariilised sõidukid juba treilermasinatele tõmmatud ning tee liikluseks vabastatud.
Õnnetuse üksikasjade uurimisega tegeleb politsei. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles