Järvamaa koolides valitseb ühtlane saalihoki tase

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Tüdrukud said saalihoki platsil palli tagaajamise ja väravate löömisega hästi hakkama.
Tüdrukud said saalihoki platsil palli tagaajamise ja väravate löömisega hästi hakkama. Foto: Järvamaa spordiliit/Facebook

Järvamaa koolide erinevates kooliastmetes on selgunud parimad saalihoki võistkonnad. Võistluste peakohtunik Taiga Laur rõõmustas tasavägiste mängude üle ning kiitis kehalise kasvatuse õpetajaid, kes spordiala ikka koolides elus hoiavad.

Kõigepealt haarasid hokikepid 3. - 5. klasside poisid ja tüdrukud. Poiste võistkondi oli võistlustules viis ja tüdrukuid neli. Sealjuures oli Türi põhikool mõlemal juhul välja pannud lausa kaks võistkonda. Ja miks ka mitte, sest kõik tulid ka auhinnalisele kohale.

Laur märkis, et tüdrukute mängud olid eriti võrdsed, sest kolm võistkonda kogusid viis punkti ehk kaks võitu ja ühe kaotuse. Kohtade väljaselgitamiseks võeti appi väravate suhte arvutamine ja kui ka see võrdne oli, siis omavahelise mängu tulemus. Nii juhtus, et kaksikvõidu napsasid Türi põhikooli võistkonnad ning Imavere kooli I võistkonna tüdrukud jäid ebaõnnega silmitsi seistes kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles