Soodustuste järele tuleb sõita sadade kilomeetrite taha

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekaardi esitlus.
Perekaardi esitlus. Foto: Andres Raudjalg/ELPL

Sellel nädalal esitles Eesti lasterikaste perede liit (ELPL) koos regionaalministri valitsemisalaga projekti “Perekaart lasterikastele peredele”, mis annab suurperedele võimaluse saada eatud teenuseid ja tooteid senisest soodsamalt.

Paraku tuleb Järvamaa suurperedel selleks, et näiteks soodsama hinnaga mänguasju osta,  filme näha või veekeskuses lõbutseda, sõita  sadade kilomeetrite kaugusele, sest Kesk-Eestis ühtegi projektiga liitunud partnerettevõtet pole.

Perekaart, mis sisaldab taskukohasemaid hindu, eripakkumisi ja muid lisaväärtusi, on ELPL liikmetele mõeldud magnetkaart, mida pered partnerettevõtete juures kasutada saavad. Perekaardiga liitunud 77 asutust ja ettevõtet ligi saja pakkumisega.

Lisaks Kesk-Eesti piirkonnale on vaeslapse ossa jäänud ka Saare- ja Hiiumaa.
ELPLi presidendi Aage Õunapi sõnul on Perekaart lasterikastele peredele tänuväärne abikäsi. “Eestis elab üle 4000 lasterikka pere, kelle igapäevased väljaminekud on tihti kordades suuremad kui mõnel väiksemal perel. Perekaart sai loodud just selleks, et toetada suurperesid nende tegemistes. Kaart annab võimaluse veeta perega üks tore talvepuhkus, meeldejääv suveseiklus, nauditav teatri- ja filmielamus või siis taskukohasemate hindadega sulistada veekeskuses, tellida meelepärast ajakirja või einestada mõnes hubases kohvikus,” selgitas Õunap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles