Kool peab võimlemispäeva

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemine..
Võimlemine.. Foto: Caro / Scanpix.

8. aprillil on Järvamaa lasteaedade ja koolide liikumisõpetajad ning kõik huvilised oodatud Retla kooli tähistama võimlemispedagoog Ernst Idla 113. sünniaastapäeva.

Maailmakuulus võimlemispedagoog Ernst Idla sündis 8. aprillil 1901. aastal Oisus ja Retla kooli direktori Jaanus Roosilehe teatel tähistataksegi kell 13 algava võimlemispäevaga Idla sünniaastapäeva. Ühtlasi on Retla kooli ning Oisu kultuuri ja arengu seltsi ühisettevõtmine pühendatud ka tänavusele liikumisaastale. „Oodatud on lasteaedade ja koolide liikumisõpetajad ning kõik huvilised üle Järvamaa,“ lisas Roosileht.
Võimlemispäevast osavõtt on tasuta. Osalussoovist tuoleb teada anda hiljemalt 4. aprilliks Reet Metsa e-posti aadressile reetm1@hot.ee.

Võimlemispäeval näitavad erinevas vanuses lapsed Idla süsteemi harjutusi ning Viljandi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Katrin Reinup jagab mõtteid ja soovitusi, kuidas rakendada Idla võimlemist kehalise kasvatuse tundises. Korraldajad paluvad külalistel kanda vahetusjalatseid ja mugavaid liikumist võimaldavaid rõivaid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles