Raamatut saab kuulata mobiilist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikalevenivaid autosõite saab huvitavamaks muuta klappidega telefonist audioraamatut kuulates.
Pikalevenivaid autosõite saab huvitavamaks muuta klappidega telefonist audioraamatut kuulates. Foto: Andrus Eesmaa/ Järva Teataja

Kel jagub tähelepanu kuulata, ent kelle käed ja silmad muu tegevusega hõivatud on, või kes üldse veel lugeda ei oskagi, neile pakuvad Eesti mobiilsideoperaatorid võimalust raamatut kuulata otse telefonist.

Nii EMT, Tele2 kui ka Elisa valikus on 200–300 audioraamatut erinevatest žanridest. Endale sobivat leiab igaüks, sest pakutakse kõike, alates klassikast ja luulest, lõpetades komöödiate ning kriminaalromaanidega, raamatuvalikust leiab ka kuuldemänge, järjejutte ja lastelugusid.

Tele2 sisuteenuste juht Andea Saimre selgitas, et soovi puhul tuleb raamat tellida mobiiltelefoniga, mis võimaldab kasutada mobiilset internetti ja alla laadida MP3 faile. «Enamik uuemaid telefone seda ka võimaldavad,» lausus Saimre. Juba allalaetud audioraamatuid saab kuulata mobiiltelefonist kõrvaklappidega või telefoni kõlarist, kui see ümbritsevaid inimesi ei sega. Audioraamatuid saab tõmmata ka arvutisse ja kuulata neid arvutist või plaadimängijast.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles