Uuskasutuskauplus soovib abivajajaid aidata

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Uuskasutuskauplus Kabalas.
Merle Uuskasutuskauplus Kabalas. Foto: Merle Lönnfors

Kabalas tegutsev Merle Uuskasutuskauplus jagab oma Facebooki lehel üleskutset, kuhu ootab vihjeid nende vähekindlustatud inimeste kohta, kes vajavad riideid, jalanõusid, aga näiteks ka kodutarvikuid.

"Kallid sõbrad! Lähenemas on jõuluaeg - kui te teate kedagi, kes TÕELISELT vajab abi  riiete või muude kodutarvikute soetamisel, kuid puudub igasugune võimalus, siis Merle Uuskasutuskauplus soovib aidata just selliseid inimesi. Oleme valmis komplekteerima vajaminevaid esemed või riideid, sest jõulud peavad olema kõikidele ilus aeg," kõlab üleskutse.

Kaupluse omanik Merle Lönnfors ütles, et juba praeguseks on kaupluses kokku pandud ja abivajajateni toimetatud mitu kotitäit vajalikku kraami. Abipakkide saajate seas on tema sõnul nii lapsi kui eakaid. "Minuni on jõudnud vihjeid, et neid, kellel abi vaja, on veelgi," lisas ta. "Teateid nende kohta ootame kuni jõuludeni."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles