Südasuvised ilmad panevad Türil rannavalvurid varem tööle

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta 2013. Rannavalve. Pilt on illustratiivne.
Aasta 2013. Rannavalve. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kuigi algne kokkulepe oli, et G4S rannavalvurid asuvad Türi tehisjärve ääres tööle 15. juunist, on südasuviselt soojad ilmad ja suplejate suurt hulk see, mis sundis plaane muutma. Rannavalvurid teevad Türil oma tööd juba 3. juunist.

 

G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja selgitas, et linna palvel alustavad nad varem. „Lisaks toimub 4. juunil rannas noortepidu. Selleks ajaks plaanime pikemat tööpäeva, oleme õhtutundidel ka rannas olemas,” lisas ta.

G4S rannavalve juht Henry Seemel soovitab käituda rannas arukalt ja arvestada teiste rannakülastajatega. „Mida rohkem on rannas inimesi, kes mõtlevad ohutusele ja on ka teiste rannakülastajate suhtes tähelepanelikud, seda rahulikumalt päev rannas möödub,“ ütles Seemel. „Vette minnes arvestage suplustingimusi ja oma reaalset ujumisoskust. Alkoholijoobes vette minna on ohtlik,“ rõhutas ta. Kindlasti tuleks randa kaasa võtta veepudel, et vältida vedelikukaotust ning päikesekreem, et päevitusejärgne öö rahulikult veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles