Järvamaa suurim pood müüs maha rekordkoguse arbuuse

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubanduskeskus Järvamaal. Pilt on illustratiivne.
Kaubanduskeskus Järvamaal. Pilt on illustratiivne. Foto: Tiit Reinberg

Paide Maksimarketi juhataja Tiiu Lunts tunnistas, et jaaninädal (täpsemalt ajavahemikus 22.-25.06) läks poel müügi poolelt loodetust paremini. Nelja päeva jooksul sooritas poest ostu ca 13 000 inimest. Kui sisse arvestada ka pühapäev, võib klientide arv kasvada 15 500 inimeseni, mis teevad sellest Järvamaa suurimale kauplusele ühed edukamad jaanid.

Tiiu Lunts sõnas, et paljude toodete müügile aitas kaasa ka soe suveilm. Kokku kasvas müük 7%. Olgu öeldud, et 2015. aasta jaaninädala nelja päeva jooksul külastas Maksimarketit ligi tuhatkond inimest vähem kui tänavu. "Kui tavapäevadel külastab meie poodi 2500-2800 inimest päevas, siis pühad võivad ostjate hulga ka kahekordistada," selgitas juhataja.

Koguste järgi olid pühadenädalal Maksimarketis vaieldamatuks müügihitiks arbuusid. Neid läks kaubaks 4200 kg, mis Luntsi sõnul on väga muljetavaldav kogus. "Meie kassapidajad said arbuuse müües kätte päris korraliku jõusaalitreeningu," naljatles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles