Õdedel Ilvestel tuli Gruusias võistelda nii iseenda kui toidumürgitusega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lishanna ja Johanna Ilves
Lishanna ja Johanna Ilves Foto: Erakogu

Gruusias Tbilisis peetud U18 Euroopa kergeõustiku meistrivõistlustel osalesid ka Koerust pärit õed Johanna ja Lishanna Ilves.

 

Johanna Ilves ütles, et Euroopa U18 meistrivõistlused toimusid esmakordselt ning korraldus oli professionaalne. „See võistlus andis mulle väga suure kogemustepagasi. Nüüd tean, kuidas on võistelda toidumürgitusega, mis sportlastekülas möllas ja mõned leedukad isegi haiglasse saatis,” sõnas ta. „Põhiala ehk 100m tõkkejooksu stardiks oli mu juba organism väga kurnatud. Kuna olin juba nii kaugele tulnud, siis otsustasin, et ma stardin ja annan endast parima. Start oli hea, kuid väga pehme rajakate ajas kuuendal tõkkel rütmi veidi kõikuma ja sealt tuli väike ajakadu. Finišis hoiti mind püsti ja kutsuti arst, kuna mu enesetunne oli kohutav. Aega nähes võisin öelda, et tegin tubli töö, kuna isiklik rekord paranes 22 sajandikuga. Poolfinaalist jäin napilt välja kuid seal jooksmiseks poleks mul arvatavasti ka enam jõudu olnud. Kokkuvõttes saab rahul olla, uueks isiklikuks on nüüd 14.13.”

Vaata Johanna tulemusi siit ja kaugushüppes osalenud Lishanna omi sealt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles