Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

* «Mõnusalt suvised ja kosutavad alkoreisid naabrite juurde Lätti Ikla piiripunkti koos Paide Taksoga. Reis neljale edasi-tagasi 100 eurot,» selline kuulutus on mitu korda ilmunud viimastel nädalatel Järva Teataja reklaamikülgedel. 
Paide Takso juhatuse liige Tarmo Piiskoppeli ütlust mööda huvilisi jagub.
 
* Kängurud olid sel nädalal üks järvalaste põhiline jututeema. Metsadest neid taga ajama minna siiski ei maksa ja kängururaudu autodele ette kruvida pole ka mõtet. Tõenäosus, et neid eksootilisi loomi meie looduses leidub, on siiski pea olematu.
Küll aga elab tore bennetti kängurute ehk vallabide paar Imaveres Sassi talu jaanalinnufarmis, kuhu kõik huvilised on neid vaatama oodatud.
 
* Kareda vallas Öötla külas pani koplist teiste hobuste juurest jooksu Hiiumaalt poolmetsikult kasvanud karjast ostetud kolmeaastane hobune, kes võib nüüd oma karja otsingul läbida päevas rohkelt kilomeetreid.
 
* Mitme maakonnas juhtunud ja raske kehavigastusega lõppenud tööõnnetuse taga on ettearvamatu käitumisega loomad.
 
* Korduvalt Eesti parimaks tõstjaks kuulutatud Leho Pent (26) on pärast aastast pausi taas tagasi suure spordi juures. Kasiinodiilerist autojuhiks hakanud kahe tütre isa ajab nüüd spordiasja tasa ja targu, tähtis on, et kaks olümpiatsüklit vastu peaks. 
 
* Aastajagu tagasi otsustas Tallinnas sündinud ja kasvanud Anne-Mai Sutt, et nüüd talle linnaelust aitab, ostab maale maja ja hakkab kitsi kasvatama. Mõeldud-tehtud. Perel ei jäänud muud üle, kui otsusega nõustuda.
 
* Paide PiSi kohvimaja kondiitritele Piret Hansmanile ja Viivika Noodlale on torte valmistada käkitegu. Käkkideks aga nende torte küll pidada ei saa. Kohviku vitriinis ilutsevad maiused on nii ahvatlevad, et nendest möödavaatamiseks peaks olema tõsine magusavihkaja.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles