Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Türi vald valis üheksa aastat toasooja tootnud ettevõtte uue hanke võitjaks, kuigi konkureeriv firma pakkus madalamat küttehinda. Vaidlus tulevase soojapakkuja üle siiski veel kestab.
 
* Järvamaa kutsehariduskeskuse töötajate suvi on olnud ärev, sest pikale suvepuhkusele jäädes kuulsid nad direktor Rein Oselinilt muudatusest, mis kaotab koolist tosin töökohta. Nüüdseks on koondamisteate kätte saanud üheksa inimest.
 
* Teisipäeval said Järvamaa õpetajad ja koolijuhid pärast pikka suvevaheaega jälle kokku Paides uue õppeaasta avaseminaril. Tervitati vanu tuttavaid, aga ka päris uusi kolleege. Tavapäraselt tekitas saalisistujates enim elevust see, kui välja kuulutati nende nimed, kes uuest õppeaastast maakonna haridusasutustes tööd alustavad. Eelmisel aastal oli neid 15, tänavu täienesid koolid-lasteaiad 13 inimesega.
 
* Pekingis olnud 13. rahvusvaheliselt geograafiaolümpiaadilt naasis Paide gümnaasiumi praegune vilistlane Kaarel Siimut pronksmedaliga.
 
* Esmaspäevast alates seisab Mäekülas Konekesko kaupluse ees  pitsvelgede ja punase musisuuga traktoritüdruk Clara.
Pikad mustad ripsmed siniste silmade kohal, roosad volangilised porilauad seelikuna seljas ja pats pähe punutud – nõnda sunnib Clara möödasõitjaid pilku pöörama ja end kaks korda vaatama. Nii vähemalt oktoobri lõpuni.
 
* Teisipäevase mängu Rakvere JK Tarvaga võitis Paide linnameeskond enneolematu skooriga 7 : 0. Nii ülekaalukat võitu pole meeskond meistriliigas  veel kunagi varem saavutanud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles