Premium 7 tanklad muutuvad juba sügisel Statoilideks

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
K
K Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses eile otsustatud Premium 7 kaubamärki kandva tanklaketi üleminekuga Circle K ehk Statoili omandusse, hakkavad nii Paide kui Mäo automaattanklad veel sel sügisel Statoili nime kandma.

Circle K Eesti AS, kes omab ja opereerib Statoili teenindusjaamu, sai Konkurentsiameti heakskiidu ning viib Premium 7 kaubamärki kandva 23 teenindus- ja automaatjaama ostutehingu lõpule sel sügisel. Tehingu jõustumisel hakkab Statoil kliente teenindama kokku 77 müügikohas kõikjal üle Eesti.

«Oleme pikalt otsinud võimalust oma jaamadevõrgu laiendamiseks Eesti turul ning nüüd oleme saanud loa Statoili kaubamärgi all täiendavalt 11 teenindus- ja 12 automaatjaama avamiseks üle Eesti. Tegemist on suurima äri arendamisse suunatud investeeringuga meie ettevõtte ajaloos,» kommenteeris Circle K Eesti ASi peadirektor Kai Realo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles