Hea tehing: osta pesumasin RIGA ja toeta lasteaeda

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi lasteaed

27. septembril korraldab Türi Lokuta lasteaed heategevusliku müügi, kus muuhulgas tuleb pakkumisele kasutamata pesumasin RIGA, aga ka uhked vanad tahveluksed.

"Lokuta lasteaeda on kogunenud aastate jooksul väärt vara, mis on meid ausalt teeninud, kuid on nüüd valmis kusagil mujal veekord uuele ringile minema. Siin on põnevaid nostalgilisi esemeid ja ka asju, mis ootavad osavaid käsi," annab lasteaed sotsiaalmeedia kaudu teada.

Tillukese annetuse eest (osa asju ka äraviimisvaeva eest) ootavad uut omanikku: lauad, toolid, riiulid, laste riietekapid, mängukööginurgad, saematerjali kütteks jmt. Uut omanikku ootavad ka mitu ust, mis ilmselt 60ndatel on mõisahoonest välja tõstetud, pitskardinaid, mis täiesti kasutuskõlblikud, toidunõusid neile, kes tahavad uut Põhjaka restorani tegema hakata jne.

Heategevusmüük toimub 27.septembril kell 16-18 Lokuta lasteaia hoovis. Esemete eest tehtud annetustega on plaanis rajada Lokuta lasteaia liikumisväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles